Sydney.

Sedan i tisdagskvall har vi varit i sydney, helt underbart!! Man slogs av varmen sa fort man gick ur planet. Dar stod vi alla likadana Work & TRavel - people och vantade pa att bli upphamtade. Likt en inkastare pa agia napa hamtade en kille oss och korde till vart hostel som lag i sodra delen av Sydney. Forsta kvallen kannde vi mest in kanslan och tanken pa att vara en flygresa bort...Det markliga ar att de flesta vi sag var kineser, vi undrade om vi kommit fel.. vi var i chinatown...  "ser australiensare ut sahar" :D

Pa onsdagen var vi pa W&T office hela dagen for att lara oss var man kan festa som bast pa de olika delarna i landet. Ingen visste att det var den twisten som var den viktigaste.. Darefter blev det turer i staden pa egen hand dar jag (sofia) stod for nara gatukanten att jag nastan drunknade, se nedan :D Roliga och spontana som vi ar gick vi och la oss vid 8 och sov till 9 nasta dag. Dar snackar vi skonhetssomn!!
Torsdagen spenderades med inkop av vara greyhoundpass som ska ta oss genom hela ostkusten. Lite fonsterhopping. Tove hakade pa ett erbjudande om klippning pa mandag dar en kand frisor ska ge tips och slinga billigt.. Jag vagrade med radslan over att luggen ska bli annu kortare... Pa kvallen gick vi, Magdalena och Fanny pa Twilight, New moon. Varldens gassigste stolar med med for bra flaktar. Vi alla satt ihopkurna i vara klanning och huttrade igenom all karlek. Med ett besok pa Donken och prat vid Scubar, var kvallen perfekt!




vart hostel med Mari och Magdalena



Stadat.




Sofia, en millisekund efter overfallet av avgasvatten..





Hyde park





Julskyltning. stor och liten.



Skona fotoljer och vampyrfilm.


Puss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0