lordag.

I lordags var vi tvungna att byta hostel, men till et saa mky=t battre. Nar vi kom dit kranglade det till 100 och de pengar vi redan betalat fanns inte. Inte sa mycket att le at men nar vi val fick rummet spalade det ingen roll. Jattefrascht med egen toa, dusch och aircondition. Vi bodde med en hippitant fran London som jobbade som harborttagare. Darefter kom en tant som hela tiden visade underlivet. Lite losslappt sadar, ovanligt att vakna till pa morgonen nar man sjalv forsoker gora allt sa diskret som mojligt.
Vi lamnade alla saker och packade om for att ga en sightseeing tur runt operan och harbour bridge. Vadret var jattevarm men allt var sa vackert. Vi, Mari och Magdalena tog en riktig tiristtur den dagen.
Att hitta mat sen var svart sa vi gick till vi kom tillbaka till george street, man marker att det inte ar sa stort som man trott innan. Hur man an gar kommer man alltid tillbaka pa george street. Efter mat pa kulinariska MC D, gick vi tillbaka for annu mer kort och turisthet. Vi fastnade i en show dar en so kallade sig PSYKO SAM visade upp sina kunskaper inom eld, porrig dans och hur man kakar upp en lang ballong. Man kunde se ballongen i halsen nar ha forsokte svalja sen. Nastan hela pubilken var nara pa att krakas.
Pa kvallen var det tankt att vi skulle laga varldens finaste middag tillsammans alla 4 men jag och Tove kom bort. Under fel bro kom vi till de hemlosas stad. Fattade ingenting. Dar lag de pa rad...
Kan forkorta det sahar. Vi kakade snabbnudlar nar vi kom fram.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0