strander och harligheter.

I fredags borjade vi med att testa lite skype, efter lite om och men kunde vi bade se och hora personerna fran hemlandet. Darefter tog vi tag och buss till Bondi beach dar vi solade i flera timmar. Surfbrador, solbrannor, vit sand, livraddare, hoga vagor, stringbikinis och ca 40 grader varmt. vad ar det om inte lycka?? Vi at pa ett litet hak vi stranden dar alla var sa chilla. Till och med agarens hund var chill och bara lunkade runt. Agaren fragade lugnt om det gick bra att ta nagot annat brod till burgaren eftersom han inte orkat kopa och det klart. Nar han var sa lugn kannde man skitsamm och var tacksam for det man fick.

Pa kvallen hade vi fatt erbjudande att fa gratis mat om man kopte en ol for tre dollar. Man skulle vara dar vid 7 sa vi fick brattom och spang flera kvarter for att hinna. Nar vi ko  fram var det en vanlig pub med loika folk som satt och at. Vi ringde de andra lite svettiga och de hade borjat lunka som smatt klockan 7. Man kan ju saga att vi inte hade bahovt springa. Den glammiga kanslan vi fatt fran W&T var istallet ett stalle som anordnade bikinicontests. Men varfor inte dryga ut semesterkassan med 28 000 kr.
Efter middag pa rangliga bord gick vi alla 11 till Side bar (eftersom vi fatt 2 for 1) och satte oss i nagon loungeliknande del. Tjejer som skumpade med rumpan var dansgolvet men efter nagon timma gav vi upp det och skapade vart eget istallet. Jag tror att vi dansade konstant i 3.5 timmar (fuldans), inget skaka rumpan har inte.
Allt kan sammanfattas som svett och lycka, lite ackligt men sant :D




































Kommentarer
Postat av: JOSEFINE

åhåå så underbart det verkar .D

2009-11-30 @ 20:55:21
URL: http://joosses.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hahha, hur jäkla kul som helst! Jag har också hängt på SideBar :D Jag kommer ihåg att jag hade riktigt kul den kvällen!! Take care!!

2009-11-30 @ 22:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0