Ett avsnitt i COPS

HEJ alla alla

har kommer lite snabb utdate innan tiden som vi betalt gar ut. Vi startade fran Sydney i fredagsnatt, helt okej vantan pa buss vid stationen. Vi tyckte sj'lva att vi lattade upp stammningen dar, vet inte riktigt om alla runt omkring holl med oss. Vi fick varsitt sate och sen tryckte chafforen bokstavligt talat pa gasen. Jag som satt pa toa i detta ogonblick flog runt i baset. En melodi pa detta och det hade kunnat vara med i kvarteret skatan...

Pa morgonen var vi framm 07.00. Fast chafforen varit sen med en halvtimma hade han anda tagit igen 45 min. Nu var vi i Coffs Harbour. Det kanndes som man var i agia napa. Den uppbyggnad av stad dar man skriver pa husen och radar upp dem efter vagen. Vi fick vanta till klockan 9 sa var turistinfon oppen. Vi fick besked om att aka till The Jetty, en liten strand pa andra sidan staden. Vi fick forfrgan om vi ville ga. Svaret var nej. Sa vi tog med alla, verkligen alla, vaskor akte buss och la oss pa stranden. Det stekte otroligt mycket och allt var frid och fojd med hoppkort i sanden, innan stormen kom. Det verklien flog sand overallt, trodde vi skulle forsvinna. Vi tog vara vaskor och sprang upp samidgt som vi sag en hharrypotter - blixt lysa upp himlen.

Eftersom vi var precis vid vattnet var priser pa mat hoga och vi bestamde oss for att aka tillbaka till "staden". Nu var klockan 15.00 och vi tankte hitta nat mysigt stall att ata pa men allt var stangt. Verkligen hela staden hade gatt under. Vi som hade tankt vara pa stranden till 19.00 var nu i en stad som verkligen sov och skulle vara dar i 13 timmar till.
Vi hittade Subway och borjade sedan var vantan. Vi satt i deras galleria till ca 7 innan vi kom pa att kolla om vi kunde vara pa nagot hostel tills vi skulle aka. Efter flera nej kom ett tips att ga till polisstationen vilket vi gjorde. Vi korde pa looken "tva dumma svenskar" och fick tillslut lov att vara dar mellan 02.00 och 04.15.
Nu var det till att vanta. Vi satt utanfor ett hotel som inte var ett hotel och fick goa erbjudanden over stallen att overnatta pa. Vi tackade nej :D Nar vi sedan satte oss pa polisstationen var vi sakra. Vi var mycket i vagen eftersom vi tog typ hela receptionen, men vad ska tv dumma svenskar gora..

Hela stadens intryck  kanndes verrkligen som man var med i ett avsnitt av cops. Manniskorna som hade det inskrukna utseendet, det hoga paret som brakade pa motorvagen, polisstationen dar jag fick sitta brevid en nerslagen kille med sin tand i handen. Hur ar allt detta mojligt pa en natt? Punked??
Det var med ganska snabba steg vi gick mot var busscentral. Bussen var som tur var lite tidig. Jag har aldrig matt sa bra. Men man ska inte klaga. Vi har bara upplevt mer an tankt. Nu ska vi till Surfers Paradise for avslappning och strand!
puss puss puss pusspuss

//S



alkis, going brevid. bjod oss pa pommes frites fran papperskorgen



anlanda i COFFS HARBOUR,





innan stormen tog oss...




backpacker?



backpacker?



borjan av all vantan. ingen klagar, detta ar vi bast pa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0