FARMEN 2009

Man saknade farmen - christina, men anda akte vi till 20 km utanfor Brisbane. En pantertant hamtade upp oss i en vit gammal bil med gratt palssate. Med en gang fick vi order hur vi skulle sitta i bilen och hur vaskorna skulle lastas. Lite trygg stamning pavag till huset.
Vi kom till Stamford och Josefine Theos hus som hade ca 100 m veranda. Helt otroligt vackert.
Sen oppnade hon munnen. Under varan vecka hann vi lara oss om den andra regeringen, aven kallad Big Brother, som kommer att forgora jorden.
Det ar hogt uppsatta manniskor som George Bush som egentligen ar reptiler med blatt blod som kommer att forgora. Darfor kontrollerar de media och later oss tro att ozonskiktet ar tunt och skadat. Egentligen ar det bara en plan for framtiden. Tove hade oturen att saga att hon agt vininfluens - vaccinet, hon ick vta att hon skulle do. jag satt och kollade pa "Sicko" ar en liten flckvar dov pa ena orat. Forklaringen var att hon antaglien blivit vaccinerad som barn. Logik manniskor, logik!
Hon ville att vi skulle sprida ide'erna men inte namna hennes namn. Det ar sa harlit med starka kallor.
Men vi har inte bara forandrat var syn pa manniskan.... Vi jobbade i hennes tradgard pa dagarna, morgon och kvall. Hon bodde langt ifran staden sa det blev manga promenader till lekplats och till grannens pool. Vi lyckades taima in regnperioden. Pa dagarna var det ofta ca 38 grader varmt innan det borjade sporegna i flera timmar. Mer siesta for oss!
Hon spadde oss i vara handflator, berattade om peslonligheter och framtida handelser om tex. familj och man. Vi far val hoppas att hon hade alla knivar i ladan nar det galler det..
Vi at sa vi nastan sprack. Tove gorde misstaget att inte skrapa skalen och fick hora: "Tove, thats not a clea plate!" Vi blev behandlade som sma flickor, man nastan skuttade fram bara darfor. Vi blev tillsagda hur man skulle ata, prata, ha haret, vilka asikter man skulle ha.
Hon: " Girls, what do we do before dinner??"
Vi i kor: "Wash or hands Josefine"
En vecka var lite langt hos henne sa efter en sondagsmarknad och mer me mer jb blev det antligen tisdag och vi fick borja var resa mot vart hem, Sydney. En snabb kram och eftersom hon trodde hon fatt med oss i kampen mot Big Brother lire laddat.
Kolla klipp md DAVID ICKE! Den killen vet vad han pratar om...



var forsta kvall var denna going i vart badrum, ca 1o cm i diameter















































pussar!!


Kommentarer
Postat av: tove

HAHAHAHAHAHA!!!!! vilken underbar tant. "wash our hands josefine". bra där. hon har, vad man kallar koll på läget va.

puss och kram på er!

2009-12-29 @ 22:25:19
Postat av: Eva Howell

Happy new year Tove!

Kram från fam. Howell

2009-12-31 @ 11:41:08
Postat av: JOSEFINE

trevligt att få ser er slita lite på er resa också! ;D

2009-12-31 @ 16:51:25
URL: http://joosses.blogg.se/
Postat av: tove rebecka katarina lund

...ber om uppdatering tack! jag vill veta vem den mystiska herrn på facebook-bilderna är! you can run but you can't hide my darlings!

2010-01-04 @ 23:58:21
Postat av: Malin Lundborg

Mysigt, vilka fina hästar. :) pussis

2010-01-05 @ 13:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0