vecka numero dos.

Denna vecka borjade med en ny flytt till nasta hostel. Mandagen pa vart hostel Sydney Harbour hade varldens finaste utsikt sa dar at vi frukost och kunde kika ner pa operan och harbour bridge. Pa det hostel kunde man se oss via en webbcam sa dar satt jag och tove med varsin mobil och varsin fam. i vardera lur. Vi kunde inte se dem men vi lovar att de alskade att se oss :D
Efter lamnade vi vara vaskor pa work and travel eftersom vi inte kunde checka in forrens sent pa kvallen. Tove hade hakat pa en klippning pa stan som gav henne tips fran en frisor fran topmodel, harmassage och klipp- och farg. Jag med mitt luggproblem stod over eftersom den inte fa bli kortare... Vi glomde dock att ta fore och efter kort men det blev riktigt bra. Lite avis men tror anda jag gjorde ratt.. annrs kommer vi tillbaka i mars :D

Liten runda pa stan hann vi allt med innan vi skulle checka in igen. Vi med vara ryggor som syns pa mils avstand. Tva 14tjejer kollade ner pa oss inne pa ett varuhus, om blickar kunde doda!..
Okej vi gar har i storstaden utan smink och med varsin rygga marke fjallraven och everset, men come on. HAha, sa himla underbart. Nepp vi passar inte in, det gor vi istallet pa vart nuvarande hostel.
Vi bokade det och han i receptionen talade sa sjukt val om det. "Det var sma rum men sa himla stadat. Trangt men sa harliga manniskor och bara tjejer"
Nar vi kom in mottes vi av klader fran golv till tak. Det visade sig vara som ett slags klollektiv med blandat folk. De hade bott dar i minst 3 manader, i samma rum! Tre tjejer fran scotland, tva killar fran estland en fran frankrike och tva killar fran Sydney. Det har gatt 4 dagar nu men sa fort vi kommer in ropar det svenska flickor efter oss och de basta av allt, alla knarkar.
Vi satt pa overslafet och horde de diskutera om deras joint som de holl pa att rulla utanfor rummet. Mycket trevligt,.. Tva estlanningar som undrar hur mycket vara biljetter var varda, de hade namligen inte  rad med hemresa sa det var till att sova med biljetten mellan knana och magvaskan snord runt magen.
Hela veckan har gatt sa fort, man haller inte koll pa vad man gor. I korthet har vi i alla fall varit pa inflyttningsfest hos Fanny, Emma, David och Rebecka vid Green square. Varldens harligaste lagenhet med pool, grill tva badrum och heltackningsmatta. Lyx.
I onsdags akte vi till bondi Junction for att ga pa The easter, ett surfingstalle. Efter lang tids sokande av ratt plattform kom vi dit. Men den lattsamma kansla pa kulbben  vi hort av emmas kompis visade sig vara at andra hallet. Alla var uppkladda till oronen och hade anvant sig av samma stylist. Lite fort kort dar nere och lite for urringat dar uppe, tillsammans med hoga klackar. Det hade vi inte...
Fredagen spenderades forst med att traffa Toves kusin Jenny och hennes kompis Anna som ocksa reser runt i Australien. En mini picknick i Hyde Park med fordel kakor!
Veckan har gatt at till att boka var kommanda forsta backpackingtur. Vi ringde runt for att hitta en farm vi kan bo pa, kollade pa att bo i regnskogen och surfing lektioner. Nu har vi fatt ihop hel dec. manad och den lyder:
Ikvall fredag aker  vi buss och ar framme i Coffs Harbour imorgon bitti. Dar blir det turisthet hela dagen till 4 pa morgonen da vi aker till Surfers paradise. En natt pa hostel och sen vidare vad 03.15 till Urunga.
Dar blir vi hamtade till ett hostel i regnskogen som vi bor pa i tre dagar. Det ingar surfinglektioner, paddling och tours i skogen. Sedan 4 fria dagar till den 14 dec. da vi aker till var farm. En gammal tant som bakar brod och foder upp kycklingr ska bli var "honsmamma" i en vecka. Sedan Brisbane, Byron Bay och ner till Sydney for jul och nyar. Det kanns jatteskont att borja sa smott med backpackningen innan vara tva nastkommande manader kommer. Vi har pratat med en som heter Emma som tipsat oss bussturer fran Bangkok till en o utanfor. Vi forsoker boka om vart flyg sa vi kan bada, sola och bli bruna innan vi kommer hem till sveriges varvader.
Vi har det sa jakla bra, allting blir musik.
fred ut\ karlek




pa webcamen sag famljen hur och vad vi at till frukost innan vi checkade
ut. SMILE.















tove, jenny, anna





Kommentarer
Postat av: Faster Kerstin

Hej Tove!

Förstår att det är fullt upp med allt som ska hinnas med. Hörde att du hade träffat Jenny. Nu blir det bara bättre och bättre ju mer norr du kommer upp i landet. Träffade pappa idag han var på tomteparaden. Ha det så kul och var rädd om dig!

Kramar Kerstin

2009-12-05 @ 17:26:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0