Bellingen, hippie - liv, surfing, kanotresa och regnskog.

Igar var det tankt att vi skulle ha surfat. Vi gick upp och var klara till 11 da vi skulle hamtas upp men deras van. Saklart var vagaorna alldeles for svara for oss nyborjare sa det blev till att underhalla oss pa annat satt. Kan arligt saga att det var svart nar man varit installd pa att surfa. Men spontana och harliga som vi ar blev det en cykeltur till narmsta sjo, ett dopp bland baggar och publik fran smygknarkande ungdomar fran skogen. Sedan tog vi oss en promenad i staden. Den bara andades vintage. Det var bland det jobbigaste vi varit med om. Ok, i - landsproblem till tusen men sa mycket fint for inget pris och for oss ingen budget. Man ville bara ta pa allt fint, sa efter sakert en timma gick vi vidare och hamnade aven dar i nasta affar.
Vi gick till vart hostel som har varldens finaste veranda, dar vi fortsatte medatt trycka i oss 2 liter glass som kompensation. Vadret var nagot mellanting men dagen gick anda ganska fort. Det bor sa himla mysigt folk har, man ar som en liten familj. Alla gar i haremsbyxor och bara flyter runt och det spelas mystisk musik i hogtalarna.
Pa kvallen blev det en kulinarisk maltid bestaende av frysta hamburgare (20 pack!) ris och pastasas. Vem behover kock?? Alla i hela huset samlades kring stora bordet pa verandan och jag tror vi alla satt och prata fran 8 till 11. Vi var tvugna att lagga oss eftersom morgondagens aktivetet blivit 2. Imorn skulle det bli surfinglektion och kanotresa!

Idag vaknade vi 7, tryckte i oss snabb frukost och blev upphamtade av Grayham vid 8. Det var vi och ett tyskt par som skulle surfa. En halvtimma utanfor Bellingen tog han oss, till en alldeles lagom strand dar urbefolkningn inte hade vaknat. tur!
Vi fick traffa var tranare Trent, som tydligen ar lite av en legend. Jag kan arligt saga att det var tur vi inte visste det da. Alla var exalterade och lite nervosa. Man tror sa garna tt man ska vara grym med en gang, sa nar vi lag och trana pa stranden kom skeptisen..
Forsta forsoket gick inte men sen var vi sa sjukt grymma. Tror arligt att Blue Water High ber om vara nummer snart. Annars ansoker jag.
Vi lyckades sta bada tva, jag har aldrig vart med om en mer friare kansla. Man star pa en vag. Vi har redan bestammt att det maste uplevas en gang till. Om det blir i Januari eller i Mars spelar igen roll, det maste gora om.
Efter lite fotografering av oss och Trent (julkort), kordes vi tillbaka sa att vi skulle hinna ladda om. I med snabbpastan i vatten och voila.
Energin var nastan pa topp, av surfingkanslan inte pasta, nar vi for andra gange blev upphamtade av nasta van.
En man i dockliknande surfhar korde oss till hans hus dar han driver kanotuthyrning och tours. Vi satte oss i varsin kanot och temperaturen maste varit over 36 grader varmt. Vi ar daliga och har fortfarande inte kopt oss nagon hatt sa darfor var man lite orolig over solsting. Det var vi, tysklandsparet, en kvinna som  bor i vart rum och tva barn, alder 4 och 6?? fran Melbourne.
Vi fick varsin kanot och borjade paddla utat. Mycket Sagan om Ringen kansla blev det innan regnet kom. Vi tog skydd under en bro och satt dar i sakert 20 minuter. Men vi hann hora manga berattelser fran var guide, klaga vad ar det??
Det slutade aldrig regna helt men vi begav oss hemat i alla fall, man forsokte skydda sin packning men ville hem sa fort som mojligt.
Vi fick croassainter och farsk frukt som plaster pa saren nar vi kom iland. Helt borta i dimman ar man nu. 
Ikvall blir det tidigt i sang da vi vid tio tiden ska vara utcheckade och klara for nasta aktivitet pa listan, regnskogsvandring med bad i vattenfall. 
Nu ska vi bara ata sen blir det nattinatti for oss.. so long



urunga
 




NAKENVAGGEN!





verandan









cykelutflykt.


banksy



fladdermossen



































Kommentarer
Postat av: Magdalena

Låter underbart tjejer! Surfa är verkligen askul! :D Har gjort det fyra ggr i mitt liv nu och ska göra det nästa vecka med sverigebesöket igen :) Helt klart värt alla skrapsår, bulor och träningsvärk! ;D Vart är ni nu förresten? Surfers Paradise? puss puss

2009-12-12 @ 09:24:54
URL: http://sunshinecoast.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

Åhhåå vad underbart ni verkar ha det ! Gillar toves stile där också! Saknarer =)

2009-12-12 @ 12:26:02
URL: http://joosses.blogg.se/
Postat av: Eva Howell

Hej! Härliga foton. Man längtar faktiskt efter sol och värme eller snö. Här har vi bara regn.

När åker ni över till NZ??

Há det så bra. Alla hälsar Kram Eva

2009-12-12 @ 15:35:32
Postat av: Johanna

goingar! hoppas ni har det bra, och på bildern ser det ut så så keep up :D Saknar er till tusen dock. Men NJUT av resan! Puss!

2009-12-16 @ 16:56:25
Postat av: Robin Sundin

Jag saaaaaaknar er!

2009-12-18 @ 22:35:19
Postat av: Jenny

Hejsan!!!

Hoppas resan går bra!!! Saknar Aussie.. va mkt kul att träffa er där..

Vi hitta lite bra shopping i Sydney tillslut.. nere i darling harbour.. Där fanns både Paddys market och ett shoppingcenter med outlet affärer.. Espirit mm. Jättebilligt!! Det måste ni besöka om ni inte redan gjort det!

Ha det bra!!! God Jul på er och Gott Nytt År!!!

Kramixzar Kusin Vitamin

2009-12-21 @ 17:58:30
Postat av: tokieeee!!!

HELÅÅÅ!!!! i stockholm är det snö upp til knäna MOHAHAHA.

(jag är bara jättejättejätteavis på er....)

2009-12-21 @ 22:15:39
URL: http://tvelund.blogg.se/
Postat av: Malin Lundborg

HEJ!

GOD JUL på er <3

väntar på en uppdatering ;) är trogen stalker av eran blogg. PUSS

2009-12-22 @ 09:37:31
Postat av: Adrian (the swiss guy who got no sleep)

hey, i thought this gonna be in english :)

save travel!

2010-02-03 @ 08:49:18
URL: http://nopetravel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0